De boekhouding van A tot Y: Ellen haar project als boekhoudster

Momenteel ben ik druk bezig met een project bij een bedrijf in de printsector. Mijn taak? De algemene boekhouding regelen, van A tot Y, inclusief de maandelijkse afsluit boekingen en de boekhouding van het bedrijf op orde brengen.

Het was mijn eerste project, dus alles was nieuw en zoeken. Het vroeg wat aanpassing maar ik vond het juist leuk om te duiken in onbekende wateren en mijn vaardigheden toe te passen op een compleet nieuwe omgeving. Het betekende bijleren over HR en sociale wetgeving en ik kreeg ook nieuwe inzichten in BTW-vraagstukken.

Wat ik het meest waardeer aan mijn werk bij Bonnie is de voortdurende kans om te leren. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en het streven naar persoonlijke groei staat centraal. Mijn ambitie om te groeien en meer te leren wordt hier volledig ondersteund.

De belangrijkste vaardigheden die een Bonnie moet hebben: zelfstandigheid, durf en flexibiliteit. Stevig in je schoenen staan, vooral als er veel werk is. Altijd aanpassen aan nieuwe mensen en veranderingen.