Discover our community

Filter

Bonnie goes sportive
Opnieuw waren de Bonnies in beweging. En hoe... een drassige trailrun in Heuvelland met als kers op de taart lekkere wijn en hapjes bij de finish!
Bonnies on the loose
De Bonnies trokken richting Wevelgem voor een spannend spel Glow golf.
Out with the Bonnies
De Bonnies hebben het nieuwe jaar alvast goed ingezet met een gezellige teambuilding.
Bonding met de Bonnies
Bij Bonnie Professionals draait alles om teamwork en een goede werksfeer. Onze recente teambuilding was opnieuw een ongelooflijk gezellige avond.
Wie werd Bonnie Pétanque Champion?
We trokken richting de Cottage in Waregem om te strijden naar de titel van Bonnie Pétanque Champion 2023. Het was opnieuw een topavond met de Bonnies. Ontdek hier wie aan de haal ging met de titel.
Bowlen met de Bonnies
Dat de Bonnies steeds in beweging zijn, werd gisteren nogmaals bewezen. Je kon ons terugvinden in Bowling Stones te Waregem. We blikken terug op een geslaagde teamactiviteit.
It's the season to be Bonnie
De voorbije week lanceerden de Bonnies een nieuwe traditie. Voor het eerst kwamen ze allemaal samen voor hun eigenste kerstevent.

De branding onthuld
Een gezellig terras in de zomerse avondzon, dat klinkt voor iedereen die werkt als een ideale locatie voor een afterwork. Louise aka Mother B en Nick, onze business developer, vonden dat ook en spraken af met enkele Bonnies in Bar Botaniek.
Hoe het begon, de geboorte van Bonnie

De meest memorabele momenten zijn niet te plannen. Ze overkomen je. De ontmoeting met Bonny Lebbe was memorabel en zindert na in alles wat we sindsdien doen.

Trekker Trek zonder bonnies? Dat bestaat niet.
Een evenement als Trekker Trek, daar moet je bij zijn als je ook maar een beetje de passie voor de landbouw en landbouwvoertuigen in je hebt. Toen een omgebouwde Massey Harris uit halfweg de vorige eeuw me bij aankomst tegemoet reed, kwam ik weer een beetje thuis.
Mother B
Het zou een succesreeks op Netflix of Streamz kunnen zijn, maar het is de bijnaam van Louise. Onze Mother B is de eerste contactpersoon voor alle nieuwe Bonnies. Daar begint het mee.

Onze
vacatures


Bekijk enkele projecten waarvoor we op dit moment een gemotiveerde Bonnie zoeken.

Ben jij iemand die op projectmatige basis aan de slag wil maar zie je niet meteen de juiste opdracht? Dan kan je jou natuurlijk altijd spontaan voorstellen? Wij begeleiden jou met veel plezier in de zoektocht naar een passende job.

PROJECTEN

Discover our
projects

Bonnies gaan van de ene uitdaging naar de andere. Ontdek onze afgeronde projecten.