Discover our Projects
Finance
Mijn eerste ervaring in een boekhoudkantoor
Tijdens mijn eerste project in een boekhoudkantoor leerde ik enorm veel bij. Extra leuk om collega-Bonnie Robin aan mijn zijde te hebben hier!
Office
Yanaika's project als consultant administratief bediende in de bouwsector
Ontdek Yanaika's veelzijdig project als consultant administratief bediende. Zij ondersteunt de afdeling van de chapewerken.
Engineering
Thomas' 2e project als consultant E-plan tekenaar
Ontdek hoe Thomas als consultant E-plan tekenaar bedrijven helpt bij het opbouwen van meer efficiëntie.
HR
Seppe's project als consultant bij Noël Franklin
Ik begon begin februari als consultant talent acquisition specialist bij Noël Franklin. Ik rekruteerde geschikte kandidaten, werkte aan videovacatures en ondersteunde zelfs ook op marketing. Werken op projectbasis zorgt ervoor dat ik veel ervaring kan opdoen in de verschillende facetten van HR en marketing.
Finance
De boekhouding van A tot Y: Ellen haar project als boekhoudster
Ik leid een boekhoudproject in de printsector, waarbij ik alles van A tot Y beheer. Bij Bonnie waardeer ik de voortdurende leermogelijkheden en de nadruk op zelfstandigheid, durf en flexibiliteit

Office
Van marketing passie naar administratief avontuur: mijn reis als Bonnie consultant
Ik vind de afwisseling tussen marketing en administratie voor mijn carrière een perfecte combinatie! Diversiteit en groei typeren mijn projecten.
HR
Bonnie Louise to the rescue

Ontdek hoe Bonnie Louise een bouwbedrijf enkele maanden hielp na een cyberaanval. Ze bood hier ondersteuning tot alles van loons- en personeelsadministratie terug op punt stond.

Office
Van administratie tot marketing: Romi haar veelzijdig project als allround administratief bediende
Enkele maanden geleden stapte ik in de wereld van ramen en deuren als allround administratief bediende. Dit project bracht een heel divers scala aan taken met zich mee. Het was een boeiende en leerzame ervaring!

Ondersteuning op backoffice: Robin zijn project als Consultant Administratief medewerker
Ik ging enkele maanden aan de slag als consultant administratief medewerker. Ik was verantwoordelijk voor certificaten, verwerkte inkomende leverancierscertificaten in SAP en bezorgde correcte uitgaande certificaten aan klanten. 
Finance
In de boeken duiken: Olivier zijn project als Accountancy Consultant

Ik ging enkele maanden aan de slag als consultant accountant om bij te springen tot hun permanente accountant kon starten.


Office
Mijn reis in flexibiliteit & groei
In 3 maanden tijd ben ik al serieus gegroeid. Bij mijn aankomst was ik een groentje. Nu helemaal niet meer. De diversiteit aan taken, vraagt flexibiliteit, maar ik haal er tegelijk energie uit.
Engineering
De wereld van zonne-energie
Ik kwam in mijn project in de wondere wereld van de zonne-energie terecht. Samen met projectmanagers bereidde ik industrieprojecten voor.
Engineering
Écht impact maken. Dat geeft mij energie
Energie haalde ik absoluut uit mijn project. Het boeit me om punten die kunnen verbeteren bloot te leggen, maar ook alternatieven voor verbetering te doen.
Office
Voor de vooruit!
“Je past je snel en flexibel aan en je weet van aanpakken.” Feedback die ik met een glimlach aanhoorde. Ik ben dan ook “voor de vooruit” en dat bleek een match met de stijl van het bedrijf.
Finance
Discretie en perfectie
In mijn project is er weinig ruimte om fouten te maken. Geen eigenlijk.
Finance
Eén project, veel voldoening

Ik nam het werk over tijdens een zwangerschapsverlof, zo ’n tien maanden.

Engineering
Prototype agrarische sector
Een uitdagend project voor een nieuw type aardappelrooier. We maakten er deel van uit in het R&D-team.

Bonnies zijn moderne nomaden. Wij gaan van de ene uitdaging naar de andere, steeds in beweging. Wij komen op plaatsen waar nood is aan extra kennis en efficiëntie. Wanneer de opdracht is volbracht, dan gaan we verder.

Heb jij nood aan vrijheid en flexibiliteit onder de vleugels van een sterke werkgever? Ga op projectmatige basis aan de slag en vergaar kennis bij verschillende omgevingen.

Meer informatie? Contacteer ons.

Interesse om op projectmatige basis te werken?

Become a Bonnie.

---

Eerder nood aan ondersteuning bij projecten?

Find a Bonnie.
Louise Van den Eynde
louise@bonnie.be
+32 460 97 20 31