Hoe het begon, de geboorte van Bonnie

De meest memorabele momenten zijn niet te plannen. Ze overkomen je. De ontmoeting met Bonny Lebbe was memorabel en zindert na in alles wat we sindsdien doen.


De allereerste

Een ruwe diamant. Daar waren we het over eens toen we halfweg ’21 Bonny Lebbe leerden kennen. Een gepassioneerde landbouwtechnieker, vernuftig en creatief in zijn denken en met het gezonde (boeren)verstand waarmee je ver raakt. En een werker. Dat ook.

Als fulltime servicetechnieker waren Bonny’s weken goed gevuld, maar hij wou een meer flexibele werkweek. Een 4/5 contract leek hem het beste. Zo kon hij 1 dag per week zijn vader helpen op het land en sleutelen aan zijn collectie oldtimer tractoren.

Bonny was op zoek naar de work-life balance die voor hem het juiste evenwicht zou brengen, zonder dat hij in het gesprek die woorden gebruikte. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. We zochten én vonden voor hem de ideale opdracht. Wat Bonny officieel onze eerste, officiële werknemer maakte.

"Here's Bonnie..."

De trein was vertrokken. We hadden een visie, een team en een eerste werknemer, maar geen bedrijfsnaam. Het kind smeekte om een naam en brainstormsessies volgden mekaar op.

Veerkrachtig, authentiek, onze identiteit in 1 woord. Een naam die klinkt, gebald is en écht. Whiteboards werden volgekrabbeld met ideeën, terwijl de enige juiste naam gewoon voor de hand lag. Onze ruwe diamant. Die bruisende persoonlijkheid met z’n hoofd stevig op zijn schouders en zijn voeten even stevig op de grond. Onze Bonny werd Bonnie.

Bonnie Professionals was geboren. Een bedrijf en team dat een thuishaven is voor mensen op zoek naar uitdagende projecten, flexibiliteit en een passie voor wat ze doen.

Een identiteit, een persoonlijkheid

De Bonnies, want zo noemen we onze mensen, hebben het allebei. Moderne nomaden die nood hebben aan vrijheid en flexibiliteit, eens een andere horizon en verschillende taken.

Onze Bonnies willen volop leven en kennis en ervaringen opdoen. Dat maakt hen bij elke opdracht voller en sterker. Iets waar de opdrachtgever enkel voordeel bij heeft.

Moving Professionals Forward, dat is onze baseline. Onze missie in een notendop. We helpen werknemers vooruit door onze zoektocht naar een passende job en we ondersteunen bedrijven in beweging om de juiste profielen te vinden.

De ruwe diamant slijpen we tot een prachtexemplaar met veel facetten waar iedereen mag en kan van genieten.