Mother B

Het zou een succesreeks op Netflix of Streamz kunnen zijn, maar het is de bijnaam van Louise. Onze Mother B is de eerste contactpersoon voor alle nieuwe Bonnies. Daar begint het mee.


De veilige thuishaven

Moderne nomaden zoals onze Bonnies voelen zich overal thuis. Eender waar ze heen gaan, ze maken er tijdelijk hun thuis. Om de Bonnies ook echt te kunnen laten thuiskomen, maakte Louise voor hen een thuishaven. Een plek waar ze kunnen landen en hun ervaringen delen. Die plek en Louise vormen het kloppend hart van onze groeiende community.


Het abc van mother B

De jobinhoud en het takenpakket van Louise omschrijven? Leer haar kennen en luister naar haar verhaal, net zoals zij luistert naar het verhaal van elke Bonnie. Zo zoekt ze uit waar je naartoe wil, hoe je wil en kan groeien.

Ze is begeesterd door de community. Collega zul je haar niet horen zeggen. Die vlag dekt de lading niet. Louise straalt enthousiast en gemotiveerd het verhaal van de Bonnies uit. En als een moederkloek zorgt ze voor iedereen. Logisch dus dat ze de naam Mother B kreeg.

Collega - ja, wij gebruiken het woord soms wel nog - Nick zei het volgende over Louise: “Elke dag meer dan het beste van jezelf geven om met Bonnie het mooie verhaal te schrijven dat je voor ogen hebt, dat is Louise. Met een erg groot hart op de juiste plaats. Zo vind je er geen twee en de ene die er is, die is van ons.”