Seppe's project als consultant bij Noël Franklin

Ik ben begin februari opgestart als Bonnie. Mijn eerste project is als Talent Acquisition Specialist bij Noël Franklin, wat eigenlijk een vervolg is op mijn stage.

De focus ligt nu op interne rekrutering. Mijn taak bestaat erin om de business, in samenwerking met de verschillende Business Unit Managers, verder te laten groeien. Concreet? Ik ga heel actief op zoek naar mensen met het Franklin DNA (ambitieus, communicatief, vastberaden en prettig gestoord), dit via verschillende kanalen: LinkedIn, database,… Vervolgens bel ik hen even op en plan ik ze na een korte screening in in de agenda van de zaakvoerder of desbetreffende Business Unit Manager. Dan nemen we samen het gesprek af.

Daarnaast staat er ook een boeiend project over videovacatures, met als bedoeling om de Employer Branding een boost te geven, op de agenda waar ik de lead in kan nemen. Heel tof dat er ruimte is voor eigen inbreng & dit ook wordt geapprecieerd!

Tenslotte ondersteun ik ook de marketing: Het opstellen van mailings en LinkedIn-posts.

Het toffe aan het werken bij Bonnie? Het projectmatige werk! Ik zal geregeld van job ‘veranderen’, waardoor ik op een vrij korte termijn enorm veel ervaring kan opdoen in de verschillende facetten van HR: Rekrutering, Learning & Development, payroll,… Wat mij betreft de ideale start van mijn carrière!
Fijn dat er ook leuke extra’s worden georganiseerd met de collega’s: Zo nemen we begin juni met zowel Bonnie & als NF bijvoorbeeld deel aan een trail run, ideaal om eens bij te praten met sommige collega’s die je anders maar weinig ziet.

Mijn advies? #BecomeABonnieAuteur: Seppe