Thomas' 2e project als consultant E-plan tekenaar

Als consultant bij Bonnie kan ik elke dag mijn passie uitoefenen. Momenteel ben ik bezig aan mijn tweede project als E-plan consultant. Mijn werk gaat verder dan alleen tekenen want ik help de bedrijven meebouwen aan efficiënter tekenwerk. Zo besparen zij tijd en haal ik echt voldoening uit mijn job.

Mijn werk omvat het organiseren van gegevens, het ontwikkelen van herbruikbare macro's en het standaardiseren van tekeningen. Ook ben ik momenteel bezig met het aanleren van een programmeertaal, C# genaamd. Dankzij deze programmeertaal kan ik nog meer dingen doen voor de klanten die niet meer tot de standaard behoort, zoals automatische back-ups. Ik vind het belangrijk mezelf constant te blijven ontwikkelen want elk project is anders en zo kan ik al mijn skills optimaal benutten, steeds nieuwe dingen doen en kan ik proeven van verschillende sectoren. Zo mocht ik in mijn vorig project de klant ondersteunen bij het intekenen van hun stuurborden, terwijl ik nu vooral Robot sturingslijnen teken.

Kortom is Bonnie voor mij de beste keuze geweest die ik kon nemen om elke dag met een glimlach te mogen werken en ook veel variatie in de job!Auteur: Thomas