Van marketing passie naar administratief avontuur: mijn reis als Bonnie consultant

Op dit moment ben ik enkele dagen per week aan de slag in een bedrijf waar ik de marketing volledig op mij neem. Daar doe ik voornamelijk de content marketing, maar eigenlijk neem ik zowat de allround marketing voor mijn rekening. Mijn taken variëren van blogs schrijven, social media posts inplannen tot leuke teambuildings uitwerken. Ook het fotograferen van de projecten en de opmaak van een referentieboek behoren tot mijn takenpakket.

Verder zorg ik ervoor dat de website geoptimaliseerd blijft en dat er zowel interne als externe nieuwsbrieven verstuurd worden.

Daarnaast kreeg ik ook de kans om me tijdens de resterende tijd dieper te specialiseren in administratie en office management. Een gebied waar eveneens mijn interesses liggen. Dit vind ik net zo leuk aan een Bonnie zijn: ik krijg de kans om mijn kennis te doen groeien waardoor mijn professionele carrière enorm verrijkt wordt. Bonnie Professionals is een bedrijf waar je wordt aangemoedigd om je interesses te verkennen en te groeien in de richting die het best bij jou past.Auteur: Sien